Sonntag, 9. Mai 2021

Online dating med mobilt bankid

Online dating med mobilt bankid


online dating med mobilt bankid

BankID för privatpersoner. Med BankID kan du logga in snabbt och säkert hos banker, företag och myndigheter. Läs mer om BankID  · Genom att man som singel måste legitimera sig via mobilt BankID, så blir det oerhört svårt att uppföra sig dåligt och anonymt trakassera andra singlar. På GoodOnes beter man sig som folk helt enkelt! Fortfarande inte övertygad? Vi ger dig 5 VIKTIGA anledningar att dejta med BankID: 1. Inga tråkiga överraskningar på dejten GoodOnes är den enda dejtingappen i Sverige där alla är legitimerade med BankID vilket innebär zero fejkprofiler och troll. De som inte kan uppföra sig blir portade forever. Massor av bilder och kul innehåll gör det lättare att swipa rätt



GoodOnes - Swipa, matcha & messa gratis med schysst folk!



Trött på fejkprofiler, troll och oönskade dickpics? Dags att testa något nytt! Vi ger dig 5 viktiga anledningar att dejta med BankID. Flera kvinnor som använt sig av en dejtingtjänst har någon gång känt sig otrygga, lurade eller förolämpade. Många har heller aldrig bett om att få bilder på okända mäns könsorgan skickade till sig.


Utifrån dessa erfarenheter bildades dejtingappen GoodOnessom fokuserar på säkerhet och ett schysstare sätt att få kontakt, online dating med mobilt bankid.


Genom att man som singel måste legitimera sig via mobilt BankID, så blir det oerhört svårt att uppföra sig dåligt och anonymt trakassera andra singlar. På GoodOnes beter man sig som folk helt enkelt! Fortfarande inte övertygad? Vi ger dig 5 VIKTIGA anledningar att dejta med BankID: 1. Inga tråkiga överraskningar på dejten, online dating med mobilt bankid.


Med BankID så kan man inte ljuga om sin ålder… 2. No more dickpics. Väldig få skickar dickpics om man är tvungen att lämna ut sina personuppgifter. Endast äkta profiler. Man kan inte utge sig för att vara någon annan än den man faktiskt är.


Bye, bye till dåligt uppförande. Online dating med mobilt bankid någon beter sig illa så blir han eller hon portade för alltid. Att visa respekt lönar sig. Legitimerade användare som visar ett schysst beteende och lägger ner tid på en bra profil blir belönade. Att dejta med BankID innebär INTE att det kostar pengar att bli medlem eller att GoodOnes kommer åt dina bankkonton eller annan känslig information. Det är bara ett schysst sätt att legitimera sig — att visa att du är du!






online dating med mobilt bankid

 · Mobilt BankID Mobilt BankID är en e-legitimation för smarttelefoner och surfplattor. Med Mobilt BankID kan du logga in på till exempel Skatteverket, Pensionsmyndigheten (PPM). Hur du ansluter dig till Mobilt BankID skiljer sig åt mellan bankerna BankID för privatpersoner. Med BankID kan du logga in snabbt och säkert hos banker, företag och myndigheter. Läs mer om BankID GoodOnes är den enda dejtingappen i Sverige där alla är legitimerade med BankID vilket innebär zero fejkprofiler och troll. De som inte kan uppföra sig blir portade forever. Massor av bilder och kul innehåll gör det lättare att swipa rätt

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen